luni, 7 mai 2012

Cursuri de Pictura 3D pentru Juniori

Deco Hobby Art are placerea sa va prezinte noul proiect "Cursuri de Pictura 3D pentru Juniori"! Distrsctiv si educativ, desfasurat intr-o maniera jucausa si pe intelesul tuturor copiilor, cursul are in vedere dezvoltarea abilitatilor artistice ale copilului dumneavoastra.

Pictura 3D inseamna pictura pe forme amuzante de ipsos! Structurat in 10 sedinte, cursul abordeaza teme cunoscute tuturor copiilor, cu diferite grade de dificultate pe masura progreselor micilor artisti. Copii vor fi initiati in tehnicile picturii in acrilic, vor invata totul despre culori si cum pot fi acestea combinate pentru a obtine noi culor si nuante, vor intelege corecta aplicare a luminilor si umbrelor la un nivel potrivit varstei lor si nu in ultimul rand, vor invata sa transpuna pe un suport bidimensional (hartia) figurinele de ipsos deja pictate.

Cursul de Pictura 3D este un prilej minunat ca juniorul dumneavoastra sa invete totul despre minunatul univers al culorilor, sa se recreeze intr-un mediu prietenos si distractiv si sa socializeze cu alti juniori de varsta lui!

Inscrierile se fac la magazinele noastre Deco Hobby Art sau telefonic la numerele puse la dispozitie in rubrica "Contact" a blogului.

Pentru a mari sau descarca afisul, dati click pe imaginea de mai jos.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu